Ensiapukoulutukset

EA1, EA2, Hätäensiapu.

Mitä teet kun työkaveri tai asiakas saa sairaskohtauksen?

Miten toimia sen jälkeen kun olet soittanut hätänumeroon?

Michael R. Scotch

Ensiapukurssit

Ensiaputaito on kuin uimataito, kun sen oppii kerran sen muistaa

vaikkei sitä joka päivä tarvitsisi. Mutta hyväkään uimataito ei pysy yllä itsestään vaan tarvitaan treeniä ja harjoittelua.

 

Järjestämme  Punaisen Ristin koulutusohjelman mukaisia ensiapukursseja. Yleisimmät kurssit ovat hätäensiapu (4-8h), EA I ja EA II. Räätälöityjä kursseja ovat mm. eräensiapu, leiriensiapu, raksaensiapu sekä ensiapu päiväkodissa, kouluissa, oppilaitoksissa, kotona ja palvelutaloissa. Laajempia kursseja voi tilata esimerkiksi työyhteisöihin, kouluihin ja oppilaitoksiin. Hätäensiapukurssilla voi päivittää kohta vanhentuvan EA I tai EA II kurssin.

 

Ensiapurssit kattavat työturvallisuus- ja työterveyshuoltolakien velvoittamat ensiapukoulutukset. Kartoitamme työsuojelun edellyttämiä työpaikkojen riskiarviointeja sekä ensiapuvalmiuksia.

 

Yhdelle ensiapukurssille voi osallistua maksimissaan 15 henkilöä ja kurssin hyväksytysti suorittaneille kirjoitetaan kurssitodistus tai Punaisen Ristin ensiaputodistus (ea-kortti). Ensiapukurssit järjestetään asiakkaan tai yrityksemme tiloissa.